Poslední kolo OŠL v tomto kalendářním roce

se neslo ve znamení nízkých počtů. Velká nemocnost na školách se projevila i v počtu účinkujících na posledním kole v letošním roce. O to větší herní prostor dostali kluci, kteří dorazili a mohli si tak užít svůj čas v záři reflektorů, než se odeberou na prázdniny.

  

Pouze 14 statečných dorazilo, což je počet, který běžně poskládá třeba Stupkárna sama. Sedm nadšených sportovců dorazilo ze ZŠ Rožňavské, která si drží počtový standard. Nižší účast měla domácí Demlovka, která tak spojila síly se ZŠ Řezníčkovou a ZŠ Svatoplukovou a vytvořili tak trojkoalici. Byť Rožňavská bojovala proti trojkoalici, tak nedala svoji kůži zadarmo, tak to má být. Bojovat za každých okolností a nikdy nevěšet hlavu, to by se nám líbilo i u starších a zkušenějších kluků, kteří již působí v klubových barvách.

Díky moc všem trenérům a hlavně rodičům, že umožňují svým dětem pravidelnou sportovní aktivitu. Ještě nás čeká v příštím týdnu klubové focení se všemi  našimi basketbalovými přípravkami a pak už se všichni budeme těšit na Vánoce. Uvidíme se u dalšího kola 18. ledna 2023. Přejeme klidné prožití období Vánoc a vše nejlepší v novém roce 2023.