První letošní vítězství pro Heyrák

… a rovnou dvojité znamenalo vítězství v turnaji. Po rekordně nízké účasti v kole minulém a přelosování soutěže se nám naopak zadařila jedna z nejvyšších možných účastí. Ještě kdyby z Heyráku přislo více dětí, nemělo by toto kolo OŠL nejmenší chyby.

V prvním utkání se střel Heyrák, který byl stále bez vítězství, proti již trojkoalici z Řezníčkovy, Čajkovského a Svatoplukovy. Heyrák tažený Jonym a Vaškem pohodlně přehrál trojkoalici a mohl slavit první vítězství v sezoně, těžko říct, jestli to bylo trenérkou nebo jinými okolnostmi. Každopádně gratulace ke kýženému úspěchu. Ve druhém utkání změřila síly s trojkoalicí ZŠ Stupkova. Početně to bylo 50:50, takže zbývalo se přesvědčit na hřišti, kdo bude mít vyšší kvalitu. Hlavně dravost a přesnost na straně Stukpárny rozhodla o tom, že trojkoalice odchází se třetím místem a Stupkárna si to rozdá o první místo s Heyrákem. Heyrák měl od začátku lehce navrch, ale Stupkárna mohutně dotahovala. V tělocvičně tak bylo ohromné napětí, když pár vteřin před koncem byl rozdíl ve skóre pouhé dva body. Heyrák svojí bojovností minimální náskok uhájil a mohl tak slavit i premiérové vítězství v celém miniturnaji. Gratulujeme všem zúčastněným a také oceněným hráčům.

Kromě početného publika se tentokrát sešlo i sedm trenérů z našich řad. Rodiče si tak aspoň mohou spojit jednotlivé tváře s danými školami. Děkujeme všem za vzornou spolupráci a prosportovní chování.